maanantai 6. heinäkuuta 2015

Vaimo täällä moi!

Heippa hei! Täällä sitä ollaan! Onnellisena, väsyneenä ja niin kiitollisena paitsi tuosta ihanasta miehestäni, myös maailman parhaista häistä! Oon niin tyytyväinen kaikkeen! Kaikki meni ihan putkeen, eikä missään tuntunut olevan petrattavaa. Pappi vain unohti sanoa ne kuuluisat, voit suudella morsianta, mutta korjattiin sekin sitten kirkon rappusilla! :D

(c) Kalle Wallin
(c) Kalle Wallin

Koko päivä meni siis kokonaisuudessaan ihan loistavasti! En osannut jännittää juuri lainkaan, paitsi sitten juuri ennen First look-kuvauksia autossa. FL-kuvauksen onnistuminen ja häävalssi oli ne kaikkein jännimmät jutut. Muistin onneksi rentoutua, elää hetkessä ja nauttia joka hetkestä. Annoin kaiken kaasojen ja bestmanien osaaviin käsiin, ja päivästä tuli ehdottomasti elämäni parhaimpia. 

Jep, täällä ollaan ihan hattaraa ja vaahtokarkkeja, että koittakaahan kestää! Häähömppä pursuu varmasti blogista vielä monen viikon ajan ja tarkempia yksityiskohtia kannattaa kurkkia sieltä hääblogin puolelta!

(c) Kalle Wallin

Nyt tulin vaan pikaisesti kirjoittamaan päällimmäiset kuulumiset, vilauttamaan teille muutamia otoksia päivän ajalta ja KIITTÄMÄÄN muutamia meidän päivästä täydellisen tehneitä ihmisiä.

Ensin ihan superiso kiitos meidän Dream Teamille, kaasoille ja bestmaneille. Netta, Anu, Aki ja Tuomo. Ilman teitä mikään ei olisi onnistunut niin hyvin kuin nyt. Hoiditte tehtävänne ihan loistavasti, jopa lievästä kontrollifriikkiydestä kärsivä morsian antaa teille kymppiplussan suorituksestanne! Olette korvaamattomia. Kiitos <3. Suuren suuri kiitos myös loistavalle autokuskille ja kakkoskuvaajalle Kallelle <3 




Valokuvaajamme, Korpilumon Miia ansaitsee myös superisot kiitokset, vaikka hääkuvista ollaankin nähty vasta murto-osa. Tuo 30 kuvan setti, (jonka Miia muuten on julkaissut sivuillaan) vei jo meidän sydämen, ja sieltä paljastui toinen toistaan upeampia otoksia. Malttamattomia odotellaan loppuja kuvia! Miia taikoi jälleen kuviin sitä Korpilumolle kuuluisaa keijupölyä, enkä ole koskaan kyllä nähnyt näin ihania hääkuvia! Kiitos Miia! <3


Suuret kiitokset ansaitsevat myös meidän häiden yhteistyökumppanit. Topstudio, Hyvänolon keskus ja Eastsound. Topstudion Sanna taikoi musta aivan upean. Meikki ja hiukset olivat ihan täydelliset, juuri sitä mitä pyysin ja vielä paremmat. Meikki kesti pitkälle aamuyöhön hyvänä, kasvot ei kiiltäneet lämpimästä säästä huolimatta ja hiukset pysyivät moitteettomana koko pitkän päivän. En edelleenkään usko miten musta sai tehtyä niin kauniin. Selvästi ammattilainen asialla. Kiitos Sanna <3 Iso kiitos myös upeista kaasojen kampauksista, meikistä sekä sulhasen lookista. Kaikki meni niin täysillä nappiin!



Kynsistä ja ripsistä on kiittäminen Hyvänolon keskusta ja Annea sekä Aunia. Kynsistä tulossa postausta tarkemmin vielä huomenna, mutta sanonpa jo nyt, että ne olivat juuri sitä mitä pyysin. Ihan täydelliset hääkynnet. Ja upeat, juuri sopivan tuuheat ja näyttävät ripset. Suuri kiitos myös Lindalle kavitaatiohoidoista. Niiden ansiosta hääpuku istui juuri passelisti ja puvun alta paljastui upea vyötärö jota en tiennyt mulla olevankaan! :D

(c) Kalle Wallin

Häiden suurimpana tunnelman luojana toimivat ehdottomasti valot ja ääni. Siitä kiittäminen on Eastsoundia sekä Tomia tiimeineen. Iltapäivälla ja alkuillasta juhlatila kylpi valossa ja luonnonkivet sekä ikkunaholvit oli valaistu upeasti kirkkaan valkoisella valolla. Päivällispöytä oli valaistu ja Eastsound oli tehnyt upeaa jälkeä myös Photo boothin kanssa! Se oli muuten yksi illan vetonauloista! Illan hämärtäessä ja häävalssin alkaessa, tunnelmaa loivat suuri peilipallo sekä tanssilattian värivalot! Mikä fiilis meillä illalla olikaan! Parhaita paloja voi muuten kurkkia instasta (@nellienoor), mutta eiköhän jotain videoita valoista eksy blogin youtube-tilillekin! Iso kiitos Tomi ja Eastsound, sekä kenties Joensuun paras DJ! Hyvistä musaseteistä kiitos myös siis Jakelle!

Suuren kiitoksen ansaitsee myös juhlapaikka, Teatteriravintola, jonka kanssa homma on toiminut paitsi koko suunnittelujen, myös juhlan ajan ihan loistavasti. Meillä oli mahtava henkilökunta ja juhlapaikkana Teatteriravintola onnistui ihan mahtavasti. Tila oli juuri sitä mitä haluttiin. Ja ruoka ihan taivaallista!

Niin että kiitos, kiitos, kiitos <3
Hihii, oon nyt kyllä ihan rakastunut kaikkeen. Maailma on kaunis <3 Ja mulla on sen maailman ihanin mies <3

49 kommenttia:

  1. Niin ja tuhannesti onnea teille molemmille <3 <3

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia (katsoin myös nuo kaikki tuolta linkistä!) kyllä se tosiaan taitaa olla rahan arvoista palkata ammattilaiskuvaaja häihin! :) Ja etenkin toi kuva missä pojatkin on mukana on musta tosi söpö :) Paljon onnea teille naimisiinmenon johdosta :)

    VastaaPoista
  3. Voinettä miten ihanaa! Tuli ihan kyynel silmään kun katsoi näitä. Ihania kuvia, ihana tunnelma, niin rakastuneen näköinen pari ja niin onnellisen näköinen koko perhe <3 ooh. Ja tietty tuli omat häät mieleen. Onnea!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa ihanaa! :) Onnea vielä! Ihanaa, että oli täydellinen päivä!

    -tyttöankka

    VastaaPoista
  5. Voi Nelli, miten ihania kuvia! Paljon onnea! Häät oli varmasti täydelliset, ja päivänne mitä parhain, ainakin kuvista välittyy sellainen tunnelma, vieraatkin ovat varmasti nauttineet juhlistanne. :) Tuo kuva, missä pojatkin on mukana on niin loistava. Kaunis morsian! :) -Miia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ole! KAikki meni kyllä ihan täydellisesti!

      Poista
  6. Onnea paljon, ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  7. Paljon onnea tuoreelle avioparille!!! <3
    Kuvista pursuaa teidän häiden rentous :) Juuri näin se kuuluu ollakkin, varmasti on vieraillakin ollut mukava ja helppo olla. Miten pikku prinssien juhlapäivä sujui?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Joo, toivottavasti vieraat kokivat myös juhlat rentoina! :)
      Poikien päivä sujui hyvin, väsyneitä olivat mutta tosi kilttejä koko päivän! :)

      Poista
  8. Voi miten kaunis olet! Ja ihania kuvia! Tuo kuva missä pojat juoksee teidän kanssa on jotenki yhtäaikaa hauska ja liikuttava :) Onnea teille!

    VastaaPoista
  9. Vau mitä kuvia! Ihanan näköiset häät <3

    VastaaPoista
  10. Suurensuuret onnittelut tuoreelle avioparille! Todella kauniita kuvia ja iloista fiilistelyä :)

    VastaaPoista
  11. Oot kyllä hurjan kaunis! Onnea!

    VastaaPoista
  12. Onnea! Ihana lukea, että kaikki meni niin nappiin :)

    VastaaPoista
  13. Tuo kuva missä ootte koko perhe on aivan ihana! Saattoipa jopa silmäkulmani kostua sen ihanuudesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Se on kyllä tilannekuva parhaimmillaan! :D

      Poista
  14. Oi, onnea ihan hirveästi! ♥
    maailman ihanin tuo kuva missä on pojatkin, mutta muutkin kuvat ovat älyttömän ihania ♥

    VastaaPoista
  15. Pakko kommentoida, vaikken oikeastaan ikinä kommentoi mihinkään blogikirjoituksiin! Teidän häät vaikuttaa kyllä täydellisiltä ja kuvia oli niin kiva katsella! Täytyy mennä tsekkaamaan vielä sun Instagram ;) Ja blogiasi jo jonkun aikaa seuranneena; näytät aina kauniilta. <3 Kiitos tästä blogista, täältä oon saanut moneen asiaan hyviä vinkkejä itsellenikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli ykllä ihan täydelliset! Kiva js tunnelma välittyi ruudun toisellekin puolelle!
      Kiitos <3 Ihanaa että olt saanut täältä vinkkejä! :)

      Poista
  16. Seurailin häitänne instan kautta ja voi miten kauniit häät teillä oli <3. Ja vau miten kaunis olet ja hääpuku <3<3. Teidän häät näyttivät täydellisiltä ja itsellenikin nousi pieni hääkuume :). Hääkuvista välittyy rakkautenne toisianne kohtaan. Upeita kuvia.
    t. Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :)
      Hiukset, meikki ja puku oli kyllä aivan ihania kaikki!
      Eikun vaan kirkkoa varaamaan, hääpäivä oli aivan ihana! <3

      Poista
  17. Voi miten ihania ja tunnelmallisia hääkuvia! Olet todella kaunis morsian eikä sulhasessakaan ole valittamista! Onnea avioliittoon! <3

    VastaaPoista
  18. Todella ihania kuvia ja miten kaunis morsian! Ihanalta on somen kautta näyttänyt teidän häät! Paljon onnea!
    Itse olin yhdissä häissä mukana ja sielläään ei pappi sanonnut "saatte suudella morsianta" en ole varma, mutta jostain olen kuullut, että se jäisi kokonaan pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Se voi olla että se sitten jää! empä ollut ennen kuullutkaan! :)
      Kiitos, hääpäivä oli kyllä ihan täydellinen!

      Poista
  19. Superisti onnea! Tosi kaunis morsian ja puku todella sopi sulle !

    T. Tea

    VastaaPoista
  20. Onnea hääparille! ♡ teillä on ollu aivan suurenmoiset häät, todella paljon on samaa,josta itse vielä haaveilen. Ja tuo kuva,missä ootte koko perhe-voi vitsit,että se on ihana! !♡♡

    VastaaPoista
  21. Ompa teillä ollut niin kauniit ja ihanat häät!<3

    VastaaPoista
  22. Voi miten näyttävä aviopari olettekaan! Kuvista todella välittyy ihana tunnelma, rakkaus ja onnellisuus. Niin suloinen kuva, missä pojatkin ovat! Niin ja minusta sinä olet aina niin kaunis :) Oikein suuret onnittelut teidän perheellenne!<3

    VastaaPoista
  23. Paljon onnea!♥ Aivan ihania kuvia ja olette todella kaunis pari!

    VastaaPoista
  24. Niin ja kovasti onnea teille :).
    t. Heidi

    VastaaPoista
  25. Onnea vielä tätäkin kautta :)

    Mä olen ihan kateellinen teidän häävieraille, teidän juhlat on somen kautta näyttäneet niin mahtavilta! Varmasti ainutlaatuinen ja unohtumaton päivä <3

    Meidän pappi muuten sanoi meille etukäteen ettei enää anneta lupaa suudella, se vaan tapahtuu sormusten laiton jälkeen :) Mut hyvä että otitte vahingon kiinni kirkon portaissa ;)

    VastaaPoista
  26. Onnea! :) <3

    Vuos sit meiätki vihittiin samas kirkossa :) 17.7. ;)

    VastaaPoista
  27. Onnea kovasti! Oot ollut ihan todella kaunis morsian <3

    VastaaPoista
  28. Lämpimät onnittelut ja voimia ja onnea tuleviin vuosiin avioparina! ^_^ Ja ihania kuvia!

    Ps. Mekin luultiin silloin, että pappi unohti sen suudelmakohdan, mutta kuultiin sitten ettei se kuulu suomalaiseen vihkikaavaan tai seremoniaan. Se on jenkkien juttu. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!