sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Talvi-ihon pelastajat + arvonta


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Medisoftin kanssa.

Meidän perheestä löytyy kolme atoopikkoa. Kaikilla heillä iho-oireet ovat vähän erilaisia ja hoitotarvekin on erilainen. Eniten rasvausta vaatii meidän Rasmuksen iho, hänellä iho menee tosi herkästi kuivalle läikälle, johon ei sitten enää perusrasvat auta. 

Rasmuksen ihon kanssa tullaan hienosti toimeen, kunhan päivittäinen kosteutus on kunnossa. Iho ei kestä juuri lainkaan saippuaa, ja se pitää suihkuttaa ja rasvata useaan otteeseen viikon aikana. Kun näin tehdään, säästytään lähes täysin kortisonien käytöltä. 

Medisoft on varmaan aika monelle tuttu käsihuuhteistaan. Mä ainakin tunnistin merkin purkista heti ja muistelin, että meillä on töissä ollut merkin tuotteita. Nyt perinteisen desifioivan käsihuuhteen rinnalle on tuotu uusi päivittäistavarakaupoista löytyvä hoitava tuotesarja. Sarjan tuotteet ovat pH-arvoltaan iholle optimaalisia ja esimerkiksi pesuneste ei sisällä lainkaan saippuaa ja sen pH-arvo on sama kuin ihon oma luontainen pH, 5.5. Tuotteet auttavat näin säilyttämään ihoa suojaavan luonnollisen happamuuden ja rasvakerroksen poistamatta sitä tai kuivattamatta ihoa turhaan. Tuotteet ovat vain miedosti hajustettuja, joka meidän tuoksuherkässä taloudessa on ehdoton etu. Täysi tuoksuttomuus ei ole mun mielestä kosmetiikassa mikään pakko, mutta mitä luontaisempi tuoksu, sen meillyttävämpää kosmetiikkaa on käyttää. Varsinkaan lapsilla voimakkaita tuoksuja harvemmin kaipaa.


Me saatiin tämä Medisoftin iholle ihana tuotesarja testiin muutamia viikkoja sitten ja se on jo nyt lunastanut paikkansa päivittäisessä käytössä. Varsinkin käsihuuhdetta käytetään meillä paljon, sillä uskon vahvasti sen vaikutukseen tautien ehkäisijänä näin flunssakautena. Käsihuuhdetta meillä käyttää vaan aikuiset, mutta luulen, että sekin riittää vähentämään taudinaiheuttajia meillä kotona. Ihosta huolehtiminen muutenkin auttaa estämään erilaiset ihon bakteeritulehdukset. Tämäkin on tärkeää juurikin tuon meidän perheen atopian vuoksi. Äityessään pahaksi, bakteeritulehdus tarvitsee kuitenkin aika voimakkaat lääkkeet ja voiteet. Rikkonaisen ihon kautta bakteerit myös kulkeutuvat herkemmin verenkiertoon. Ehjä ja siisti iho itsessään on siis myös suoja flunssia vastaan.

Hoitava pesuneste on syrjäyttänyt meidän kylppärissä paitsi mun kasvojenpuhdistusaineen myös lasten kylpysaippuat. Tämä tuote kylpyvedessä sopii ihan mahtavasti atoopikolle ja ollaan käytetty tätä myös vauvan iholle. Tuote puhdistaa glyseriinin ja ihoa suojaavan betaiinin avulla. Saippua helposti kuivattaa ihoa entisestään, mutta koska pesunesteessä ei saippuaa ole lainkaan, on sen vaikutus iholle vaan positiivinen. Pesun jälkeen levitetään iholle hoitava vartalovoide joka imeytyy ihoon äkkiä jättäen sen kimmoisaksi ja pehmeäksi. Olen ulkoistanut Rasmuksen rasvaisella voiteella rasvauksen isille, sillä en tykkää yhtään rasvan jättämästä tunteesta omalla ihollani. Tää voide kuitenkin imeytyy niin nopeasti, että hoidan rasvaukset itse ihan mielelläni. Tätä tuotetta olen tykännyt käyttää myös itselleni iltaisin jalkoihin ja käsiin. Jostain syystä mulla nimittäin kuivuu jalkojen ja käsien iho aina näin syksyihin ja tämä on ollut oiva apu niihin.

Sarjan kosteuttava käsivoide on sitten ehkä se mun henkilökohtainen ihastukseni. Tuotteessa on kevyt tuoksu, se levittyy nopeasti käsiin ja sisältää sheavoita. Voidetta voisi sanoa jopa ylelliseksi, niin ihanan tuntuinen se käsissä on. Se myös jättää raikkaan ja pehmoisen tunteen käsin pitkäksi aikaa. Kotiäitinä käsiä tulee pestyä päivän aikana ihan järjettömän monta kertaa, joten ihon oma pH-arvo varmasti kärsii. Mutta voidetta kun sipaisee vaikka edes jokatoisen pesun päätteeksi, on käsien iho heti paljon paremman tuntuinen. 



Esteettinen silmä nauttii näistä myös, eikä lavuaarin reunalla seisova puteli häiritse silmää lainkaan. Pumppupullo on kätevä paitsi aikuisten käytössä, mutta myös lapsille. Isot pojat ovatkin ottaneet meillä tavaksi rasvailla kätensä aina iltaisin, ihan vaan koska pumppupullosta voidetta on niin kiva ottaa. Myöskään kukkarolle nämä eivät pahemmin käy, vaan laadukkuudestaan huolimatta ovat tosi edukkaita. Ja hienointahan näissä varmasti on se, että tuotteet ovat täysin kotimaisia.

Tällä hetkellä meillä käytetään näitä tuotteita enimmäkseen mun ja Rasmuksen toimesta. Rasmuksen iho on pysynyt tosi hyvänä vain tuolla kevyellä emulsiovoiteella ja pesunesteellä. Ei olla aikoihin rasvattu häntä rasvaisemmilla rasvoilla, joten käyttöä jatketaan ihan varmasti. Myös itse käytän pesunestettä jonkin verran suihkusaippuan sijasta. Käsihuuhde ja käsivoide ovat mulla itselläni kovalla käytöllä päivittäin. Toisen käsihuuhteen kävin ostamassa Henkalle jo töihin, sillä uskon valtaosan meidän opöpöistä kulkeutuvan kotiin sitä kautta. Josko huuhteilla saataisiin karsittua edes pieni määrä kotiin tulevia bakteereja pöpöjä. 

Lukijakilpailu : Millaisia ihonhoitotuotteita sinä käytät? Haluaisitko kokeilla Medisoftin tuotteita? Kommentoimalla postausta olet mukana ihanan Medisoft-tuotepaketin arvonnassa. Tuotepaketteja arvotaan kaikkiaan kaksi. Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoite. Säännöt kilpailuun täällä. Arvonta on voimassa tasan viikon aina 26.11 klo 10 saakka. 

76 kommenttia:

  1. Pyrin käyttämään oman (ja lasten) ihotyypin mukaisia ihovoiteita. Lapsilla varsinkin usein mietoja, apteekin tuotteita. Atopikkoja meillä ei varsinaisesti ole, mutta pintakuivuutta ja vuodenaikojen vaihtelujen tuomaa ihon kausittaista oireilua välillä...
    tuija.m.jarvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Käytämme perusvoiteita koko perhe, atoopikot ihon tilanteen mikä on tarpee. Kosmettiiset voiteet sisältävät niin palon hajusteita, että ovat ikäviä käytössä. Osallistun arvontaan.
    tarjaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti haluaisin kokeilla medisoftin tuotteita. Pojallani on paha atoopia ja kymmeniä eri rasvoja kokeilleena ei tunnu oikein löytyvän juuri sitä oikeaa rasvaa joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa oikealla tavalla. Ehkäpä tämä olisikin se kaivattu rasva kuivan ihon apuun. jenni.smeds@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Haluaisin ehdottomasti kokeilla. Omalle ihotyypille ei vieläkään ole löytynyt just sitä oikeata. Esikoisen iho niin hyvä ettei sitä ole koskaan tarvinnutkaan hoitaa ja nuorimmaisen iholle on jo määrätty monesti kortisonia muttei sitä voi niin paljoa edes käyttää. Hänellä tulee just niitä punaisia kuivia läikkiä ympäri kehoa eikä varsinaista syytä ole.
    jonna09@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Suihkusaippuana tykkään palmoliven ja doven tuotteista, rasvoina on sitten dermosil ja Oriflame. Olisi kyllä mukava päästä testaamaan näitä uusia tuotteita :) suominen.merita@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Käytössä on perus kosteusvoiteet iholle
    Olisi kiva kokeilla näitä :)
    Jessu881@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Aikaisemmin käytin hajustettuja pesuaineita ja vartalovoiteita, kunnes vuosi sitten ihooni alkoi ilmestyä punaisia ja kutisevia läiskiä jotka olivat pahimmillaan ihan verillä. Ihotautilääkäri määräsi vahvaa kortisonivoidetta, joka oli pelastus. Vaihdoin kuitenkin pesuaineet ja vartalovoiteet hajusteettomiin/miedosti hajustettuihin ja rasvaan ihoni joka päivä suihkussakäynnin jälkeen. Kortisonivoidetta tarvitsee käyttää kuitenkin vielä sillointällöin, mutta ei läheskään niin usein kuin vielä jokin aika sitten. Olisi mahtavaa päästä testaamaan just näitä tuotteita omalle iholleni! :) Apteekin rasvat ovat aika kalliita, joten senkin puolesta tämä tuoteperhe kiinnostaisi todella.
    ellurii@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Itse olen kokeillut kaikenlaista ja kärsin kuivista käsistä ja ihottumasta. Tämä tuotesarja vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja tuollaisen kivannäköisen käsivoidepumpun ottaisin mielelläni lavuaarin reunalle saippuan kaveriksi!

    VastaaPoista
  9. Käytän herkän ihon hoitotuotteita. Ihoni on muuttunut herkemmäksi ja kuivemmaksi viime vuosien aikana. Herkän ihon hoitouotteiden merkit mulla vaihtelevat, sillä en ole vielä(kään) löytänyt sitä minulle täysin sopivaa tuotetta, joten ehdottomasti haluaisin kokeilla Medisoftin tuotteita! monzi_suutari@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Kädet ja jalat tarvitsevat kosteutusta läpi vuoden ja vartalolle käytän kosteusvoidetta silloin tällöin.
    Meilläkin käsidesi käytössä koko ajan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Apteekin rasvoja käytössä :) Kuivalle iholle soveltuvia.
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  12. haluaisin kyl kokeilla, vois omallekin atopiaiholle toimia! iinuzka87@hotmail.fi

    VastaaPoista
  13. Tähän tuote sarjaan olisi todella kiinnostava tutustua, vaikuttaa oikein sopivalta meidän myös atooppisen perheeseen. En ole tähän sarjaan aikasemmin törmännyt missään. Nyt käytössä sekalaisesti marketti ja apteekki tuotteita. minna.e.westman@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Käytän erilaisia rasvoja kasvoille ja vartalolle. Varsinkin talvisin iho kuivuu ja vaatii päivittäistä rasvausta. En itsekään tykkää joidenkin rasvojen jättämästä rasvaisesta tunteesta, joten kevyt ja hyvin imeytyvä rasva tulisi tarpeeseen.
    maru-97@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Meillä on toisella pojalla atooppinen iho ja juuri sainkin lääkäriltä uutta rasvaa tähän.
    Mutta en olekaan tajunnut että myös saippuaan pitäisi kiinnittää huomiota.
    Itsellä käytössä myös apteekin perusvoidetta.
    vartiainen_anu@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Meidän perheen atoopikot käyttää abobasea mutta näitä kiinnostaisi kokeilla jos ovat huokeampia hinnaltaan, sen verran talviaikaan rasvaa kuluu
    :) niinajaask@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Haluaisin kokeilla ko. tuotteita, esikoinen syntyy kevään korvalla ja olen miettinyt vauvallekin sopivia hoitotuotteita. Ja olisihan se kiva omallekin nahkalle saada parempaa houtoa :D

    elkutin@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Olisi mukava kokeilla ja meillä käytetään aikalailla perusvoiteita. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Tykkään Nivean vartalovoiteista, kasvoille laian seerumia ja voidetta. Käsiä voitelen monta kertaa päivässä milloin milläkin voiteella.
    jokinen.sara(at)gmail.com

    VastaaPoista
  20. Meillä käytetään melkeimpä pelkästään kotimaisia ja hajusteettomia, tai miedosti hajustettuja ihonhoitotuotteita. Medisoftin tuotteisiin ei olla vielä ehditty tutustua, mutta ehdottomasti kiinnostaisi!
    mimmi620@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Varo ettet käytä liikaa käsidesejä, niitä ei kotioloissa tarvita, sairaaloissa vaan. Kotona parempi on vaan peruskäsien pesu saippualla. Liiallinen desinfiointiaineiden käyttö tappaa hyvätkin bakteerit ja altistaa allergioille, atooppiselle iholle yms. Normaali immuunipuolustus kärsii. Siitä on enemmän haittaa kun hyötyä. Kantsii googlailla.

    VastaaPoista
  22. Meidän perheessä ei kukaan ole iholtaan herkkä, joten tulee käytettyä milloin mitäkin tuotteita. Kovin hajustettuja en kuitenkaan mielellään lapsilla käytä, joten näitä tuotteita olisi kiva päästä kokeilemaan.

    Poksinmatkamaailmaan (at) Gmail.com

    VastaaPoista
  23. Käytetään enimmäkseen hajusteettomia tuotteita atopiani vuoksi. Paljon apteekkituotteita, Avene, Vichy yms. sitten on LV ja perusvoiteet. Kasvoille olen löytänyt ihanan korealaisen geelivoiteen, joka on parantanut ihon kuntoani huomattavasti. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Käytän markkettien Dove-kosteusrasvaa tms. tai apteekin perusvoiteita.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  25. Haluaisin kokeilla, koska kuiva iho vaivaa useampaa perheenjäsentä! hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  26. Näitä olisi hauska kokeilla. Itse tulee käytettyä pääasiassa apteekkikosmetiikkaa. vickan27(a)gmail.com

    VastaaPoista
  27. Meillä kolme lasta, kaikilla ollut lievistä ruoka-allergioista johtuvaa atopiaa. Vaihdoin kaikki voiteet aika äkkiä luonnonkosmetiikan kemikaalittomiin voiteisiin. Apteekin voiteet on täys parabeeneja jms. mitä en halua omalle enkä lasten iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäyksenä vielä, että kemikaaleja sisältävissä voiteissa on usein aineita, jotka kuivattaa ihoa entisestään (kosteutus on vain hetken helpotus). Kun käytin normikosmetiikkaa niin pintakuiva, kutiava iho oli jokatalvinen vaiva. Loppui siihen kun lopetin kemikaalivoiteet, mukaan lukien apteekin voiteet.
      Kannattaa omaksi hyödyksi perehtyä sertifioituun kemikaalittomaan kosmetiikkaan, sitä saa nykyään jo perusmarketeista kohtuuhinnalla. :) sillä voi vähentää merkittävästi oman kehon kemikaali- ja lisäainekuormaa ja sen tuomia haittavaikutuksia. Jos luonnonmukaisuus kiinnostaa ruoassa, vaatteissa jms niin ehdottomasti se kuuluu myös päivittäiskosmetiikkaankin.

      Poista
  28. Kuivan ihon omaavana testailen kaikenlaisia voiteita ja haluaisin kokeilla näitäkin!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  29. Apteekkituotteita tulee käytettyä sekä itselle että lapsille. Medisoftia en ole koskaan kokeillut mutta kiinnostais kyllä.
    kirsi.huotari79@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Mää käytän avonin naturals rasvoja tällä hetkellä vartalolle ja kasvoille neutrogenan rasvaa, käsille sitten on sellane sitruunarasva, en muista merkkiä nyt tähän hätään. Mies sitten noita joskus lainailee. :)

    -M-
    minnasie@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Joku aiemmin mainitsikin käsihuuhteen käytöstä. Kaikkein tehokkain keino estää bakteereja on käsienpesu. Eli sen sijaan että Henkka läträä käsidesillä töissä, komenna hänet kotiintullessa ensimmäisenä käsipesulle.

    Käsidesistä on tosiaan hyötyä ehkä sairaaloissa ja matkalla. Tosin matkallakin itse suosimme ennemmin näitä puhdistavia kosteuspyyhkeitä, koska niillä saa kädet myös "pestyä" samalla. Käsidesiä käytettäessä lika ja bakteerit vain pyörivät käsissä, osa kuolee käsidesiin, osa ei.

    Muuten kyseiset tuotteet ovat hyviä, tiedän omasta kokemuksesta.

    VastaaPoista
  32. Ihan ehdottomasti haluan näitä kokeilla! Näin jossain lehtimainoksessakin näitä ja lukee jo kauppalistalla. Nyt meillä ollut käytössä LV:n ja/tai Erisanin tuoksuttomia nestesaippuoita, suihkusaippuoita, rasvoina käytössä apteekin rasvoja.
    mari-k@netti

    VastaaPoista
  33. Meillä käytetään perusrasvaa iholle. Tytöllämme on aina ollut hyvä iho mutta nyt ruennut ilmestymään kuivia läikkiä. Ihoa täytyy siis päivittäin rasvata tai kutisee. Mulla jalkapohjat sekä kädet että kasvava raskausvatsa tarvitsee rasvausta. Uutena tuotteena tilasin young livinin luonnonmukaisia öljyjä, niistä olen kuullut paljon hyvää. Myös nämä esittelemäsi tuotteet kiinnostaisi. Kotiäitinä etenkin tuo pumppupullossa oleva käsirasva olisi tosi jees :)
    -Niina- (niina.jaas@hotmail.com)

    VastaaPoista
  34. Monia ihonhoitotuotteita on ollut kokeilussa, mutta en ole löytänyt vielä niin mieluisia, että olisin jäänyt vakikäyttäjäksi. Erittäin mielelläni testaisin Medisoftia, nuo pullotkin ovat todella mukavan näköisiä :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Käytän enimmäkseen apteekin tuotteita, haluaisin ehdottomasti kokeilla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  36. Tällä hetkellä käytössä on apteekin pesuneste ja perusvoide. Medisoftin tuotteet kiinnostavat suuresti! piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Käytän apteekista ostettuja hajusteettomia tuotteita. Haluaisin kokeilla näitä :) riinapakkalen@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Ehdottomasti haluaisin kokeilla, itsellä ja lapsella todella kuiva iho. Tällä hetkellä meillä on käytössä Aqualan rasvat.
    kyselyvastaus1@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Käytän lähinnä luonnonkosmetiikkaa sekä itselle että lapselle, mutta välillä myös perusvoiteita tarpeen mukaan. Allekirjoitan täysin nuo kotiäidin lukemattomat käsienpesut, huomaa kyllä omista käsistä, varsinkin näin talven lähestyessä.
    asrana83@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Olisi kiva kokeilla :) Käytän hajusteettomia kun mies on hajuherkkä.
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Käytän ihonhoitoon pääasiassa apteekin tuotteita tai hajusteettomia tuotteita, koska atooppisen ihon kanssa taistelu on varsinkin talvisin hyvin haasteellista.

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  42. Hei,
    Luin sun kokemuksesta swiss clinikin neulaukseen ja rasvaan ja haluaisin kuulla vielä tarkemmin sun mielipiteitä?
    Postauksen perusteella olit todella tyytyväinen, oletko edelleen? Oletko saanut vielä parempia tuloksia pidemmällä ajalla kuin tuon 3 viikon aikana?
    Itsellä viimeinen kolmannes menossa ja rinnat revenneet ihan täysin jo, vaikkei maito vielä ole noussutkaan, ja siksi lähinnä kyselen kokemuksia :)

    VastaaPoista
  43. Kiinnostaisi kyllä kokeilla näitä 😊 kristiina.ypya@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Haluaisin kokeilla poikani kohta 8kk atopia iholle näitä. Nyt Meillä käytössä dermalogin rasvainen emulsiovoide ja ai että kun tiedän ton tunteen kun on ihan paksussa rasvatökötissä. En kyllä usko että pieni mieskään siitä nauttii, jos omaa tunnetta yhtään ajattelee! Eli ehdottomasti mukana arvonnassa. Tuhatjalkainen006@gmai.com

    VastaaPoista
  45. Oon nyt viime aikoina tykästynyt flow-kosmetiikan tuotteisiin, erityisesti kasvojenpuhdistus- ja kuorintatuotteisiin.

    iida.pohjanen@luukku.com

    VastaaPoista
  46. Ehdottomasti haluaisin kokeilla näitä! Meillä ei kellää atooppista ihoa mutta herkästi kuivuu ja monet rasvat/voiteet kokeiltu. Tuo käsivoide ois varmasti hyvä!
    sarakortesoja_90@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Sekaiholle sopivia, ei mitään erityisiä suosikkeja. Toki kiinnostaa kokeilla uusia tuotteita!
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Kovasti kiinnostaisi testata. Näin talven lähestyessä on iho alkanut taas kuivua. Kesällä ei tarvitse juuri rasvailla. Käytän sekä perusvoiteita että muita puhdistus- ja kosteutustuotteita. Hajusteettomia tai miedosti hajustettuja.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  49. Tällä hetkellä käytössä resepti voiteita juurikin atooppisen ihon hoitoon..Iho alkaa kuivaa heti, kun ilmat viilenee :/ Hyvää suihkusaippuaa etsinykkin, mikä ei kuivattaisi ihoa liikaa! :) henna_k86@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Käytän pääasiassa hajusteettomia markettituotteita, mutta kokeilen välillä hajustettujakin jos tulee kiinnostava tuote vastaan. :) Näitä tuotteita olisi ilo kokeilla.

    tt32232@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Pojalla käytetään apteekin tuotteita. Hänellä iho kuivuu näin talvisaikaan ja vielä sitä hänelle parasta rasvaa en ole löytänyt joten mielelläni testaisin Medisoftin tuotteita. Itse käytän sekä apteekin tuotteita että myös markettituotteita.
    pikkunen13@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Mukana arvonnassa. Käytän yleensä ihan perusrasvoja, niillä on pysynyt kuiva ihoni hyvin kasassa :) Talviaikaan saa käyttää enemmän parempia tuotteita :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  53. Kuulostaa kokeilun arvoisilta. Itsellä atopia ja apteekin rasvaa menee reippaasti näin talviaikaan.
    Si-nii (at)hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Ehdottomasti mukana arvonnassa, näitä ei ollakaan vielä kokeiltu! Esikoisella semi-atooppinen iho.

    rannekaroliina@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Medisoft on tuttu vain käsidesin osalta, joten olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Etenkin käsirasva pelastaisi kuivat talvikädet; jatkuvalta käsienpesulta kun ei vauvaperheessä voi välttyä.
    henttonen.raila@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Olen allergikko ja atoopikko, samoin tyttäreni. Hirveesti ei ole tuotteita, joita voimme käyttää. Nämä vaikuttaisi sopivilta ja voisin testata.

    VastaaPoista
  57. Appa
    Medisoftin tuotteita haluaisin kokeilla, en ole niitä ennen käyttänytkään.
    maijamuum1@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Hennajenniina
    Tuo käsidesi on aina mukanani ja nyt myös nuo muut tuotteet kiinnostavat.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  59. On hienoa kun näin hyvä sarja on, minulle ei ole tuttu mutta kiinnostavaa olisi testata, kuiva ihoni kun on.

    peholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  60. Itse kärsin kyllä niin kuivasta ihosta nyt kylmään vuodenaikaan, ja ole vasta nyt lähivuosina herännyt asiaan ja tajunnut että pitää löytää joku hyvä rasva! Pojallani on myös vähän samaa vikaa, jotenka hänelle olisi myös hyvä rasva tarpeellinen. Ollaan jo kokeiltu aika monia eri rasvoja, jotkut patempiankuin toiset, mutta mitään selvää suosikkia ei ole kyllä vielä löytyt.
    Näitä olisi mahtava kokeilla!

    Tiainen.nina at hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Näitä olisi kiva testata :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Itse ja tyttö atoopikkoja, Canoderm on toiminut.
    str82taya@outlook.com

    VastaaPoista
  63. Käytän tosi paljon eri ihonhoitotuotteita, etenkin kasvojen ihon hoitoon panostan kunnolla kun muuten iho on heti ihan kamalassa kunnossa. Näitä tuotteita ois tosi kiva kokeilla, jos sullakin on esim.kasvojenpesu hoitunut nykyään näillä. :)

    pe-tsi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Kiinnostaisi kokeilla kyllä! Olisi mielenkiintoista nähdä miten nuo toimisivat omaan atooppiseen ja ihokelialia iholleni :)
    ellij98@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  66. Pääasiassa käytämme apteekin perusvoiteita, kun niissä ei ole hajusteita, joskus myös kookosöljyä. Suihkussa on suihkusaippuat korvannut mieto pesuneste. Medisoftit ottaisin mielelläni meille kokeiluun. riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  67. Kosteuttavia käytän ja haluaisin testailla Medisoftia

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  68. Haluaisin kyllä kokeilla Medisoftin tuotteita :) Meillä on koko perheellä käytössä mahdollisimman hellävaraiset, tuoksuttomat ihonhoitotuotteet. Yleensä ostan ne apteekista.

    daisy_15@jippii.fi

    VastaaPoista
  69. Meillä käytetään hajusteettomia kosteuttavia rasvoja, 2/3 meidänkin perheestä atoopikkoja. Ehdottomasti haluaisin kokeilla kyseisiä tuotteita!
    saara.2@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. Ihan perusvoiteita ja silloin tällöin kokeilen jotain ihanalta tuoksuvaa voidetta huomatakseni, etteivät ne minulle sovi :/ Näitäkin haluaisin kokeilla!
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  71. Käytän hellävaraisia tuotteita ja näitä olis kiva kokeilla.

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  72. Herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita käytän =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Meidän perheessä kaksi atoopikkoa. Käytetään apteekin perusvoiteita. Mutta mielellään kyllä kokeilisi uusia tuotteita ja aina plussaa että niitä saisi sitten jatkossa ostettua ihan ruokakaupasta 👍🏻😊
    jenni.joensuu87@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Bepanthen ja Aqualan käytössä. Kokeilisin mieluusti näitä, vaikkei lapsilla atopiaa olekkaan. Okketi@hotmail.com

    VastaaPoista
  75. Käytän paljon hajusteettomia perusvoiteita, luonnonkosmetiikkaa, öljyjä ja kortisonivoiteita, sillä ihoni on vaikeasti atooppinen. Olisin halukas testaamaan myös näitä medisoftin tuotteita, josko niistä olisi apua rutikuivalle iholleni!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!